Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De positie van Cocu zou dan wel ter discussie hebben gestaan'

Laatste update:

De regionale krant schrijft dat PSV door het waarschijnlijke vertrek van een aantal spelers aan een 'nieuwe cyclus' begint, maar voegt eraan toe dat de directie aan Cocu wil vasthouden. "De directie noch Cocu piekert erover om dat met een andere trainer aan het roer te doen. PSV heeft dit seizoen geen enkele doelstelling behaald, maar ondanks de nodige scepsis bij de fanatieke achterban blijft de top volledig geloven in de aanpak van de coach."

"PSV ligt nog steeds op koers om dit seizoen 80 punten te pakken en in veel jaren is dat genoeg voor de titel", vervolgt het dagblad. "Had de ploeg een veel grotere achterstand opgelopen of was het vertrouwen in Cocu bij een deel van de spelersgroep weg, dan zou de positie van de trainer intern wel ter discussie hebben gestaan." De 46-jarige Cocu is sinds de zomer van 2013 de trainer van PSV en pakt gemiddeld 1,95 punt per wedstrijd.

Is Phillip Cocu (nog) de geschikte trainer voor PSV?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
2
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
22
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties