Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De potentie om de beste te worden

Laatste update:

Als eerste zijn grote kracht. Robben heeft een fenomenale actie en er zijn veel mensen jaloers op zijn schot. Met één versnelling kan hij één of meerdere tegenstanders passeren om vervolgens verwoestend uit te halen of een medespeler alleen voor de keeper te zetten. Dit is een actie die elke wedstrijd wel een aantal keer voorkomt. Met zijn snelheid zet hij iedere tegenstander, keer op keer te kijk. Hij is dan ook vaak betrokken bij goals van zijn ploeg. Een Robben in vorm wint wedstrijden. Het is geen toeval dat Bayern goed speelt sinds Robben zijn draai heeft gevonden in München. Tot nu toe scoorde hij acht keer in zestien wedstrijden: één uit twee dus. Een hoog moyenne voor een buitenspeler en hierbij moet nog rekening gehouden worden dat hij in het begin zijn draai nog moest vinden. Na gewend te zijn geraakt bij 'der Rekordmeister' en nadat hij gewend is aan het Duitse voetbal scoort hij er op los. In vier opeenvolgende wedstrijden vindt hij het net en geeft hij vele assists. Alles wat een speler nodig heeft om de beste voetballer in de wereld te worden. Toch?

Ondanks zijn vele goals en assists, laat Robben ook vele mogelijkheden liggen om een ploeggenoot te laten scoren. Tegen onder andere Fiorentina was dit het geval en tijdens wedstrijden met het Nederlands elftal komt dit ook regelmatig voor. Volgens Johan Derksen heeft Robben oogkleppen op en ook Johan Cruijff vindt dat hij meer in het belang van zijn team moet denken. Er is echter een probleem. Het is namelijk niet zo dat Robben zijn ploeggenoten bewust links laat liggen, maar hij ziet ze gewoon niet. Hij is tijdens zijn actie zo gefocust dat wanneer hij voor de goal staat, geen medespelers ziet. Dit is jammer, maar er is zeker ruimte voor verbetering. Een goed voorbeeld: Luis Suarez. Een 'blind paard' dat altijd voor de actie gaat en geen teamgenoten ziet. Zo werd hij bestempeld. Dit heeft hij (deels) afgeleerd en is alleen maar beter geworden. Gaat Robben hetzelfde doen, is één van de twee grote zwaktes die hij heeft er niet meer.

Dan zijn andere grote zwakte: de blessure. In de laatste zes jaar heeft Robben vele blessures gekend. Zijn enkels, voeten en hamstrings waren veelal de spelbreker, maar ook zijn kuit en knie kwamen niet altijd ongeschonden uit de strijd. Liefst zes maal stond hij een aantal wedstrijden buitenspel vanwege blessures aan zijn enkel. Hierbij moet ik wel vermelden dat de laatste keer dat hij niet kon spelen vanwege een enkelblessure alweer twee jaar geleden is. Volgens artsen van Real Madrid moest Robben 'anders gaan lopen'. Professionals spraken deze uitspraken direct al tegen en het blijkt ook niet te werken. Maar wat is dan een oplossing voor deze golf aan blessures? Stoppen? Dat zeker niet. Er kan geen oplossing gevonden worden en het enige dat 'de man van glas' kan doen is ermee leren leven. Hopen dat hij in de toekomst weinig tot geen hinder zal ondervinden van blessures. De kans is klein, maar niet onmogelijk. Mocht Robben een lange tijd vrij van blessures zijn, zal hij nog lang op hoog niveau acteren. En misschien nog wel meer.

Bij de laatste editie van het FIFA voetbalgala in Zürich, was er geen enkele Nederlandse voetballer die ook maar enigszins in aanmerking kwam voor de prijs van Wereldvoetballer van het jaar. Onze Nederlandse hoop op het moment is niemand minder dan Arjen Robben. Nu hij is opgebloeid bij Bayern München kan hij alleen maar beter worden. Ik denk zeker dat hij kans maakt om dit jaar bij het rijtje; Messi, Ronaldo, Ribery en Rooney te komen. Zijn hierboven genoemde kracht is iets wat hij zal houden. De 'oogkleppen' kunnen weggewerkt worden en met zijn blessure heeft hij een beetje geluk nodig. Dus daarom denk ik dat Robben met een beetje geluk en doorzettingsvermogen zeker de potentie heeft de beste te worden!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
129

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties