Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Premier League is het belangrijkst, belangrijker dan de Champions League'

Laatste update:

Pellegrini had dit seizoen graag het kampioenschap binnengesleept, maar vanwege 'verschillende redenen' zat dat er volgens de trainer niet in: "Maar we hebben wel andere prijzen gepakt. Het was voor mij het mooist geweest wanneer ik mijn werk hier met de Premier League-titel had kunnen afsluiten, want dat is de belangrijkste competitie. Belangrijker nog dan de Champions League. Ik ben erg tevreden over het werk dat ik hier heb verricht, want we zijn over de laatste drie seizoenen het beste team."

"Als je ons met de rest vergelijkt, dan hebben wij over de laatste drie jaar de meeste punten gepakt en hebben we de meeste doelpunten gemaakt. We hebben het beste doelsaldo, hebben de meeste wedstrijden gewonnen en hebben op Chelsea na ook de beste defensie. Ik heb natuurlijk het gevoel dat ik het beter had kunnen doen, want we zijn niet altijd even constant geweest. We hebben belangrijke duels verloren, maar het is wel een bijzonder seizoen geweest. Ik ben tevreden over mijn drie jaar."

Pellegrini draagt het stokje over aan Josep Guardiola, die nog maar moet bewijzen het beter te doen dan El Ingeniero. "Natuurlijk is het een nieuwe uitdaging voor hem, het is zijn eerste keer in de Premier League. Maar ik heb het niet alleen over Guardiola, maar ook over mij. Ik ging hier ook ooit voor het eerst aan de slag. Maar als je meerdere jaren in Europa hebt gewerkt, dan ben je op de uitdaging voorbereid. Ik weet zeker dat Guardiola goed wordt voorbereid op het werken in een lastige competitie."

Denk jij dat Josep Guardiola het beter gaat doen dan Manuel Pellegrini?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties