Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Primera is technischer, maar de Premier League is de beste competitie'

Laatste update:

"Het is erg belangrijk om te winnen en om goed te spelen. We gaan de wedstrijd niet in om ene puntje te sprokkelen, we spelen vanaf het begin voor de winst. Als je op een gelijkspel gokt, win je vaak niet", zo werd manager Manuel Pellegrini geciteerd door onder meer sportkrant AS. City kreeg na het voorgaande Champions League-seizoen de nodige kritiek te verwerken, want men kwam niet verder dan de achtste finale.

"Je krijgt veel kritiek als je niet wint, maar als je wint en dat ook nog eens door hard te werken doet, dan laat dat wel zien wat je als team kan en dat je karakter kan tonen", aldus Pellegrini, die tegen Sevilla niet kan beschikken over Pablo Zabaleta, Samir Nasri, David Silva en Sergio Agüero. Ondanks het gemis van deze spelers beschouwt Pellegrini Manchester City als de favoriet voor het duel in Andalusië.

"Want de Premier League is de beste competitie. De Spaanse is technischer, maar de Engelse is sneller", aldus Pellegrini, die tot slot inging op de mogelijke straf die City op 19 november krijgt. De fans verstoorden al enkele keren de Champions League-hymne met boegeroep. "Het is moeilijk om te analyseren waarom ze dat doen, maar ik denk dat ze dat doen omdat ze vinden dat de UEFA iets verkeerds doet. Maar ze mogen het van mij doen. Iedereen heeft het recht om zich te uiten."

-
'De Premier League is de beste competitie'

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
22
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties