Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De prioriteit ligt bij het halen van verdedigers en we willen Berghuis'

Laatste update:

"Er is natuurlijk een aantal spelers weg of gestopt en dat zullen we op moeten vangen", zegt Van Bronckhorst voorafgaand aan het oefenduel met Lisse tegenover FOX Sports. Karsdorp verliet de club voor minimaal veertien miljoen euro voor AS Roma, terwijl Kongolo voor vijftien miljoen verkaste naar AS Monaco. De Feyenoord-coach is dan ook duidelijk waar de club in moet investeren: "De prioriteit ligt bij het halen van verdedigers."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Berghuis speelde vorig jaar op huurbasis voor de landskampioen en kwam tot dertig competitieduels, waarin hij zeven keer scoorde. Van Bronckhorst ziet een terugkeer dan ook zitten. "Voorin weten we allemaal dat we Berghuis willen contracteren. Hij kent de club, heeft goed gepresteerd, wil zelf ook weer voor Feyenoord spelen, maar of dat lukt zal de komende weken bekend worden."

Met vijf vaste krachten minder dan vorig jaar oogt Feyenoord niet sterk genoeg om potten te breken in de Champions League, maar Van Bronckhorst raakt voorlopig nog niet in paniek. "Het is nog vroeg. We zijn wel twee spelers vroeg in het seizoen kwijtgeraakt, maar we hebben nog een aantal weken om het voor elkaar te krijgen. En daar werken we hard voor in samenwerking met Martin (van Geel, red.)."

-
Hoeveel nieuwe spelers heeft Feyenoord op dit moment nodig?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties