Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De regels lijken tussendoor veranderd, dit zijn Zuid-Europese toestanden'

Laatste update:

Ermis ging uit van twee mogelijke opties: inlevering van de licentie en terug naar de Jupiler League, of licentiebehoud en 'gewoon' Eredivisie-voetbal. "Maar met deze sanctie voelt het alsof de regels opeens zijn veranderd. Dit zijn Zuid-Europese toestanden", zegt hij voor de camera van de NOS.

Met het opstappen van bestuurders, het betalen van een aantal boetes en meerdere keren puntenaftrek leek FC Twente zijn boetedoening te hebben gedaan. "FC Twente heeft wat ons betreft geen andere optie dan een advocaat in de arm te nemen en dit voor de rechter te brengen. Laat de KNVB maar uitleggen hoe ze tot deze sanctie zijn gekomen", vindt Ermis.

Het is volgens hem nu zaak dat de supporters als één man achter de club blijven staan, zonder zich daarbij negatief te uiten. "Wij kunnen niet anders dan laten zien dat FC Twente bestaansrecht heeft in de eredivisie. Het afgelopen seizoen zaten we telkens met minstens 25.000 man in het stadion. Dat blijven we doen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties