Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De revolutie binnen PSV

Laatste update:

De euforie van de voorgaande seizoenen, waarin vier keer op rij de landstitel binnen werd gesleept, galmde nog na in Eindhoven, maar diezelfde euforie was in het begin van 2008/09 snel verdwenen. Slechte prestaties, slecht spel, negatieve sfeer op de tribune, oude lijken uit de kast; het leek een inleiding van een zware periode. Met als dieptepunt het troosteloze seizoen 2010/11. Een selectie zonder enige vorm van clubgevoel of inspiratie was het gevolg van een dramatisch seizoen op een derde plek. De jaren daarvoor voelde je dit al aankomen: de flop met Huub Stevens was er een goed voorbeeld van.

Een petitie tegen Jan Reker (die ikzelf ook getekend heb), zorgde een lange tijd voor veel oproering binnen de club. Wat de supporters wilden, is gebeurd: Reker vertrok gelukkig. Het nieuwe bestuur met Tiny Sanders en later Marcel Brands kreeg aanvankelijk ook de wind van voren, wat mijns inziens volledig onterecht is.

Ook dit seizoen leek aanvankelijk weer angstaanjagend, maar gelukkig werd dit voorkomen door een flink aantal goede aankopen en de goede deal met de gemeente. Eindelijk gloorde er weer hoop op goed seizoen. De eerste wedstrijden tegen AZ, RKC Waalwijk en Ried-uit waren niet best, maar een reeks aan wedstrijden die wél goed werden afgewerkt, zorgt voor een positieve stemming. De PSV-supporter lijkt weer graag naar het stadion het stadion te gaan, en de sfeer op de tribunes drukt dit goed uit. Ik kijk er weer naar uit om spelers als Driesje Mertens in ons shirt te zien, in plaats van een inspiratieloze speler als Berg.

Het huidige bestuur lijkt een bestuur met visie, zonder het boekje te buiten te gaan met slordige aankopen. Waar veel mensen snakte naar de tijd Harry van Raaij, lijkt mij dit een begin van een nieuw en fris PSV, dat weer schoon is en de zaakjes orde heeft. De aankopen die dit seizoen gedaan zijn en de deal met de gemeente heeft gezorgd voor een revolutie binnen PSV. Frustratie, irritatie en een klote sfeer maken na een aantal jaren weer plaats voor euforie, optimisme en hoop.

Mertens, Strootman, Derijck: maak ons weer trots en haal dat kampioenschap en die Champions League weer naar Eindhoven. Vooruit nu rood-witten, vooruit PSV!

PSV

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties