Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ridder woedend op Van Boekel: 'Als hij eerlijk is, volgt er geen schorsing'

Laatste update:

De Ridder meent dat hij zeker niet vrijwillig naar de grond was gegaan. "Die kaart moet absoluut geseponeerd worden. Ik vind het schandalig en we moeten zeker in beroep gaan", zegt de aanvaller tegen NUsport. Hij had het idee dat Van Boekel al de hele tijd naar hem op zoek was: "Als hij de beelden ziet en een eerlijk man is, volgt er geen schorsing. Verder ga ik zwijgen."

Naast De Ridder kreeg ook Bulthuis tweemaal geel: hij werd in de slotfase weggestuurd na een harde overtreding op Santiago Arias. Ook Bulthuis was woedend, want hij meende dat Arias al in de eerste helft een rode kaart had moeten worden. Keeper Robbin Ruiter was dan weer boos op een fan, die in de slotfase op een fluitje blies. Ruiter dacht zodoende dat de wedstrijd was afgelopen en was uit positie toen Adam Maher de 1-5 binnenwerkte.

-
De tweede gele kaart voor Steve De Ridder was onterecht

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
5
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
11
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties