Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De rijke internationale subtop komt in de zomer beslist shoppen bij Ajax'

Laatste update:

Driessen maakt vrijdag in zijn column in het dagblad duidelijk dat Ajax vooral op commercieel gebied indrukwekkend bezig is, met verbeterde sponsorcontracten en nieuwe commerciële partners. "Intussen zet Ajax de vaderlandse concurrentie op commercieel gebied op een duizelingwekkende miljoenenachterstand. Na Ziggo en Adidas vindt ABN AMRO de jeugd-, vrouwen- en zaterdagafdeling op Sportpark De Toekomst zo interessant dat ze er jaarlijks drie miljoen euro(!) voor uittrekt, een bedrag dat meer dan de helft is van de hoofdsponsorbedragen bij PSV en Feyenoord."

Meer: Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

De commerciële groei houdt verband met de Amsterdam ArenA als onderkomen, zo geeft Driessen te kennen. "Daarom doen de Rotterdamse stuiptrekkingen deze week om de financiële groei van Feyenoord te bagatelliseren bij realisatie van Feyenoord City stupide aan." De journalist wijst erop dat het nieuwe en moderne onderkomen van groot belang is voor de toekomst van Feyenoord. "Dan hoeft de club na een eventueel landskampioenschap in mei niet opnieuw achttien jaar te wachten voor een nieuw bezoek aan de Coolsingel."

-
Denk jij dat Davy Klaassen aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties