Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De rivaliteit vanuit Groningen komt een beetje door afgunst, denk ik'

Laatste update:

Verbeek maakte als speler en als trainer derby's tegen FC Groningen mee en zegt in het Algemeen Dagblad dat de groen-witten zwaarder aan de streekderby tillen dan sc Heerenveen. "Heerenveen presteerde jarenlang structureel beter. De rivaliteit vanuit Groningen komt dus een klein beetje door afgunst, denk ik. De emoties spelen in Heerenveen veel meer een rol als ze tegen Cambuur spelen."

Verbeek zegt dat FC Groningen-sc Heerenveen vooral bekendstaat als de strijd tussen de stad en het platteland. Hij legt uit dat de beide clubs echter beschikken over de nodige fans uit de omliggende dorpen en kleine steden. "Hoewel het dunbevolkte provincies zijn, hebben ze op die manier toch een groot achterland. Maar clubs van het volk, zo kun je ze beide eigenlijk niet noemen", vindt de trainer.

-
Wie hoop jij dat de Derby van het Noorden zaterdag wint?

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties