Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De rol die hij bij Ajax heeft zal hij niet bij Manchester City krijgen'

Laatste update:

Ziyech maakte vorig seizoen al een uitstekende indruk in zowel de Eredivisie als Champions League en doet dat deze jaargang opnieuw. "Ziyech is dit seizoen misschien wel nog beter dan vorig seizoen", aldus Perez maandagavond bij Voetbalpraat van FOX Sports. Als tafelgenoot Vincent Schildkamp stelt dat de Ajacied tot de wereldtop behoort, kijkt Perez hem vragend aan. "Wereldtop? Nee. Waarom niet? Zou je denken dat hij basisspeler zou zijn bij Barcelona of Real Madrid?"

Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, heeft ook zijn twijfels. "Ik denk dat hij wet wel zou kunnen. Maar het verschil is dat de abolute topkan kiezen uit drie Ziyech's. Dan kom je al snel uit in de 'categorie Mahrez'. Wie is er dan beter?", vraagt Mossou zich af. "Mahrez was bij Leicester City ongelofeljik", haakt Perez in. "Toen ging hij naar Manchester City en werd hij één van de spelers. Dat zou Ziyech dan ook worden. Ik denk dat hij nu op zijn absolute top zit. De rol die hij bij Ajax heeft zal hij niet bij Manchester City krijgen. Daar lopen Kevin de Bruyne en dat soort spelers."

Willem van Hanegem schreef maandag in zijn column dat Ziyech volgens hem zonder twijfel mee kan met de absolute top. Hij verwees naar het moment tijdens de wedstrijd tegen Lille OSC waarop een jongen het veld op rende en Ziyech omarmde. "Ontroerend om te zien, maar dat mag toch nooit de reden zijn voor mensen om hem nu wél een topspeler te vinden? Dat idee krijg ik steeds meer. Ik hoorde van iemand die het kan weten dat Ziyech dergelijke mensen 'clowns' vindt. Dat is precies wat ze zijn", zo schreef Van Hanegem. "Ik heb de column van Van Hanegem gelezen", aldus Perez. "Hij vindt mensen clowns die niet zien dat hij de absolute wereldtop aankan. Dan ben ik maar een clown."

Hakim Ziyech behoort tot de absolute wereldtop

Meer nieuws

Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
1
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
14
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties