Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De rol van Jordan Henderson bij de eerste zege Fortuna sinds februari

Laatste update:

De huidige nummer zestien van de Eredivisie begon belabberd aan het huidige seizoen en dus besloot de clubleiding afscheid te nemen van Kevin Hofland als hoofdtrainer. De zoektocht naar een nieuwe coach werd gestart, maar uiteindelijk besloot men interim-trainer Ultee definitief aan te stellen. Drie dagen na dat besluit kwam Willem II op bezoek en voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Tilburgers toonde Ultee beelden van Henderson.

"Hoe hij met zijn teamgenoten bezig is: "Brilliant, son", "love it", "good ball!" Dat wilde ik bij ons ook terugzien. Help elkaar, ondersteun elkaar. Dat is gelukt", wordt Ultee geciteerd door Voetbal International, voorafgaand aan de wedstrijd van vrijdagavond tegen Heracles Almelo. "Los van het tactische verhaal moeten wij vooral een team zijn. Want anders zijn wij gewoon echt slecht."

De zege op Willem II betekende voor Fortuna de eerste overwinning sinds 2 februari, toen sc Heerenveen met 2-1 werd verslagen. "Tegen Willem II zag ik voor rust mooie dingen qua tactiek en voetbal. In de tweede helft genoot ik van de strijdlust. Hoe ze tegen elkaar aan het schreeuwen waren, hoe ze samenwerkten. Dat moeten we blijven doen. Dan gaan we echt nog wel klimmen." De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Fortuna Sittard begint vanavond om 20.00 uur.

Eredivisie
Heracles Almelo
1 - 2
Fortuna Sittard
Verwacht jij dat Fortuna Sittard zich dit seizoen handhaaft in de Eredivisie?

Meer nieuws

Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
3
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties