Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kijkt naar drie buitenspelers; Elfrink laat ook naam Ryan Flamingo vallen

Laatste update:

Spitsen Luuk de Jong en Ricardo Pepi blijven in Eindhoven spelen, weet Elfrink. "PSV lijkt ook gewoon over Noa Lang en Hirving Lozano te kunnen beschikken, terwijl Johan Bakayoko waarschijnlijk een transfer maakt."

Technisch directeur Earnest Stewart gaat komende zomer in ieder geval op zoek naar aanvallers. Elfrink weet dat PSV minstens drie opties overweegt. "Voor Bakayoko en de al eerder vertrokken Yorbe Vertessen moeten nog vervangers komen. Daarvoor blijft Couhaib Driouech een optie, maar de club kijkt ook verder. Zo zou ook Osama Sahraoui al eens als mogelijkheid bekeken zijn, plus een voor de buitenwereld nog onbekende optie voor de rechterkant."

Middenveld


Rondom de middelste linie is het momenteel rustig bij PSV, dat wel nog hoopt de optie in het huurcontract van Malik Tillman te lichten. "Wil Bayern München hem terug, dan moet er een vervanger komen. Daarnaast bekijken Joey Veerman en PSV nog altijd of het contract van de Volendamse middenvelder opengebroken kan worden." Veerman ligt bij PSV nog tot medio 2026 vast.

"PSV wil dat het liefst zonder allerlei clausules die een vertrek mogelijk maken. De club wil Veerman bij verlenging ook volgend seizoen volledig kunnen inzetten", schrijft Elfrink. "PSV wil eveneens het contract van de talentvolle Tygo Land nog verlengen en bekijkt daarna zijn sportieve situatie."

Defensie


Achterin gaat PSV afscheid nemen van reservedoelman Joël Drommel, die 'wat anders wil'. De Eindhovense club verwacht dat Walter Benítez wel nog een jaar blijft. Verder hoopt Bosz een aantal verdedigers te behouden. "Met Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest wil PSV door, tenzij er op de eerste twee spelers meer dan uitstekende biedingen zouden komen."

Patrick van Aanholt, Shurandy Sambo en André Ramalho vertrekken mogelijk uit Eindhoven. Zodoende kijkt PSV ook voor defensieve versterkingen rond op de transfermarkt. "In een niet al te ver verleden is onder anderen Ryan Flamingo (FC Utrecht) weleens in beeld geweest bij PSV. Het ligt voor de hand dat PSV zijn situatie ook nog eens bekijkt, omdat hij ook als '6' uit de voeten kan."

Meer nieuws

Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
1
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
13
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties