Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Sa verlaat Ajax transfervrij voor vierjarig contract in Oost-Europa

Laatste update:

In het seizoen 2012/13 debuteerde hij onder Frank de Boer in het eerste, maar uiteindelijk kwam hij niet verder dan dertien duels. Ajax verhuurde hem vervolgens aan Go Ahead Eagles en afgelopen seizoen streek De Sa neer bij Willem II. Tijdens beide huurperioden wist de aanvaller geen vaste basisplaats af te dwingen, maar mogelijk lukt hem dat tijdens zijn avontuur in Bratislava wel.

Bij zijn nieuwe club staat al een oude bekende onder contract: Joeri de Kamps. Net als De Sa doorliep ook hij de academie van Ajax, maar ook hij redde het vervolgens niet in het eerste. De Kamps deed in het voorbije seizoen al dertien wedstrijden mee. Frantisek Kubik, die jaren geleden een seizoen bij ADO Den Haag speelde, staat eveneens onder contract bij Slovan.

DEAL! Lesly de Sa (23) vervolgt zijn loopbaan transfervrij in Slowakije. De aanvaller heeft voor vier jaar getekend bij Slovan Bratislava. #succes #avontuur #afcajax #goahead #willemII

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat Lesly de Sa het gaat redden in Slowakije?

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
7
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties