Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De schuld van deze teringzooi ligt bij het directeurtje van de KNVB'

Laatste update:

"Als je iemand de schuld moet geven van deze teringzooi dan het directeurtje van de KNVB", doelt hij in zijn column in het Algemeen Dagblad op Bert van Oostveen. "Deze visionair moest zo nodig Ronald Koeman passeren als bondscoach en verzon een debiele constructie met eerst Hiddink en daarna Blind." Volgens Borst had de voetbalbond voor een coach moeten kiezen die de harde hand niet schuwt.

"Michels, Van Gaal, Koeman hebben iets wezenlijks, iets succesvols, gemeen: het zijn horken. Die kabouter van de KNVB had na Van Gaal moeten weten dat voetballers het best presteren onder boemannen", vindt Borst, die verder schrijft dat het spel van Oranje 'zelfs bij de Dalai Lama' haatgevoelens oproept.

Oranje speelt in oktober nog uit bij Kazachstan en thuis tegen Tsjechië. Die wedstrijden moeten beide gewonnen worden, en dan is het hopen op een uitglijder van Turkije. De nummer drie van Groep A gaat nog op bezoek in Tsjechië en speelt thuis tegen koploper IJsland.

-
Ben jij het met Hugo Borst eens?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties