Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De selectie is groot genoeg om mee te doen om drie verschillende prijzen'

Laatste update:

De 1-2 overwinning bij Manchester City van afgelopen weekend kan volgens de Amerikaan wel eens het keerpunt blijken. "Ik denk dat Pochettino na afloop in de kleedkamer deed alsof er niks aan de hand was", zegt hij in the Sun. "Hij zal deze week op de training hebben laten dat het een belangrijke overwinning was, maar ook dat er meer zeges nodig zijn."

'Nadeel' voor the Spurs is dat men nog op drie fronten actief is. Ook in de Europa League en de FA Cup zijn Pochettino en zijn spelers nog van de partij. "Maar ze lijken niet vermoeid te raken. De selectie is fit en groot genoeg om mee te doen in drie competities", vindt Friedel, die vorig jaar een punt zette achter zijn loopbaan. "Mauricio heeft er hard aan gewerkt om een groep samen te stellen die voldoet aan zijn verwachtingen."

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties