Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De sfeer ontbreekt, de fans zien niet in dat dit een topwedstrijd is'

Laatste update:

Scholes vond het maar raar dat het stadion een half uur voor aanvang nog vrijwel leeg was. "De fans moeten achter het team staan. Ze moeten voor een speciale sfeer zorgen", zei de commentator van ITV in aanloop naar het Champions League-duel met AS Roma (1-1). "Ik had de eer om op Old Trafford te spelen en de voetballers onderling hadden het altijd over de speciale sfeer op dinsdagavond. Dat begint al als je met de warming-up bezig bent."

"Maar het is nu kwart over acht en ik zie overal lege stoelen. Die typische Europese sfeer ontbreekt. En dat is niet het geval als je naar Old Trafford gaat, of naar Liverpool of naar Chelsea." Scholes vraagt zich af of de supporters niet beseffen hoe bevoorrecht ze zijn. "Ik denk dat ze niet inzien dat dit een topwedstrijd is. Ze hebben het team, ze hebben absoluut de spelers, ze hebben de kwaliteit, maar beseffen de supporters dat ze ontzettend blij moeten zijn met deelname aan deze competitie? Ik denk het niet."

Ferdinand was ook kritisch op de fans van Manchester City. "Hoeveel lege stoelen zijn er overigens bij het duel tussen Manchester City en AS Roma?", vroeg de verdediger van Queens Park Rangers zich af. "Een topwedstrijd in de Champions League en de supporters kijken liever thuis naar Ramsay's Kitchen of iets anders. Om wat voor reden willen ze het stadion uitbreiden. Of voor wie???"

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties