Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De sportieve rivaliteit tussen mij en De Gea is goed voor Manchester United'

Laatste update:

"Het is goed voor de club als er een sportieve rivaliteit bestaat tussen David en mij", wordt de ex-keeper van onder meer AZ geciteerd door diverse Engelse media. "De waarheid is dat we vrienden zijn. We werken hard om elkaar zo te helpen. Het is belangrijk dat we op deze manier blijven werken, zodat we het beste uit elkaar kunnen halen. Als hij de druk op mij verhoogt, verhoog ik de druk om hem. Hetzelfde geldt voor de samenwerking met de jonge Joel Pereira."

Romero werd halverwege 2015 door Louis van Gaal naar United gehaald. Afgelopen seizoen was de dertigjarige Argentijn de eerste keus van manager José Mourinho in het Europa League-toernooi, dat door United uiteindelijk op zijn naam werd geschreven. "We zullen voor elke wedstrijd te horen krijgen wie er gaat keepen", vervolgt hij over de concurrentiestrijd met De Gea. "We zullen hard blijven werken en in de minuten die ik maak, zal ik proberen mezelf positief te profileren. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de manager. Hij had veel geloof in mij en de resultaten bewezen waarom."

Aan wie zou jij de voorkeur geven?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties