Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De stem van Overmars zal zwaar wegen, maar dit kan niet zo doorgaan'

Laatste update:

"Ik had wel een stelling verwacht of Ten Hag het einde van het seizoen haalt", aldus Verweij in een podcast van De Telegraaf waarin diverse stellingen worden behandeld. De clubwatcher verwacht niet dat Ajax plannen heeft om afscheid te nemen van de coach die tot medio 2022 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. "Hij heeft natuurlijk gigantisch veel krediet opgebouwd door de halve finale van de Champions League en de dubbel van vorig jaar. Bovendien hebben Overmars en Ten Hag zich aan elkaar gecommitteerd. Overmars zou niet weggaan voordat het contract van Ten Hag is afgelopen, of wanneer Ten Hag weg zou zijn bij Ajax. Er kan natuurlijk heel veel druk op komen als Ajax niet bij Utrecht wint. Maar normaal gesproken staat de positie van Ten Hag niet ter discussie."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ten Hag: 'Wij gingen er vanuit dat we wel even kampioen werden'

Valentijn Driessen, chef voetbal van de krant, is kritisch op de prestaties van de Ajax-trainer: "Die halve finale van de Champions League is ook gelijk zijn erfenis. Alles wordt daar aan gerelateerd. Niemand, ook bij Ajax zelf niet, neemt dat hele voortraject mee", verwijst Driessen naar de mindere resultaten die onder Ten Hag zijn geboekt. "Wat er uit bij PSV is gebeurd met Frenkie de Jong centraal achterin... En dat Ten Hag het eigenlijk helemaal niet zag zitten met De Jong op het middenveld. De thuiswedstrijden na de winterstop in 2019 waren qua resultaat niet goed. Er werd verloren van Real Madrid, van Tottenham Hotspur, gelijkgespeeld tegen Juventus, verloren van Chelsea en verloren van Valencia. Het is dus allemaal niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Alleen heeft die plaats in de halve finale van de Champions League veel verbloemd. Dat werkt nu als een boemerang."

Woensdagavond neemt Ajax het in de halve finale van de TOTO KNVB Beker op tegen FC Utrecht. Wat als daar ook nog eens wordt verloren? "Overmars is niet de enige die beslist. Je hebt natuurlijk ook met commissarissen en andere directieleden te maken. Dan is hij wel de directeur voetbalzaken, dus in principe zal zijn stem heel zwaar wegen. Maar dit kan zo niet doorgaan, daar is iedereen wel van overtuigd", aldus Verweij. "Dat Ajax de slechtste start van het kalenderjaar heeft sinds 2009, dat is met alle tientallen miljoenen die geïnvesteerd zijn en met deze selectie natuurlijk wel een schande."

-
Verwacht jij dat Erik ten Hag het seizoen bij Ajax tot een goed einde brengt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
28
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
346
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties