Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Ajax bereikt persoonlijk akkoord en biedt vijfjarig contract

Laatste update:

'Die medische check zal niet, zoals eerder aangekondigd, in Amsterdam worden gehouden', zo meldt de krant. 'Ajax en de speler zijn overeengekomen om hem een dezer dagen in Brazilië te testen. Het bespaart hem de reis naar Nederland. De juristen van Ajax, São Paulo en de speler zelf zijn nu druk bezig om na alle gemaakte afspraken de contracten in orde te maken.'

Transferprofiel - Antony

Als alles volgens planning verloopt, dan is de kans groot dat Ajax Antony nog voor zijn twintigste verjaardag, op 24 februari, officieel kan presenteren aan pers en publiek. Ajax maakt volgens De Telegraaf in eerste instantie een vaste transfersom van vijftien miljoen euro over. Dit bedrag kan door verschillende bonussen, die samenhangen met plaatsing voor de Champions League, oplopen met zes of zeven miljoen euro. Daarnaast krijgt São Paulo ruim zes miljoen voor de twintig procent van de transferrechten voor David Neres die de Braziliaanse club nog in handen heeft.

Antony stond ook in de belangstelling van onder meer Borussia Dortmund, waardoor bij Ajax de angst leefde dat de deal zou mislukken. Directeur voetbalzaken Marc Overmars greep nog niet zolang geleden ook al mis bij een Braziliaanse speler. Richarlison leek medio 2017 op weg naar Ajax, maar koos uiteindelijk voor een contract bij Watford. Antony wordt bij de regerend landskampioen gezien als opvolger van Hakim Ziyech, die na dit seizoen naar Chelsea vertrekt.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties