Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Ajax wordt in de wachtkamer gezet voor Jordan Henderson

Laatste update:

Door de houding van de Saudi-Arabische club is onduidelijk onder welke voorwaarden de 77-voudig Engels international kan vertrekken. Tyler Alexander-Arnold, de zaakwaarnemer van Henderson, is in gesprek met Al-Ettifaq en probeert een einde aan die impasse te maken.

Voetbal International meldde zondag dat Ajax een persoonlijk akkoord met Henderson nadert. Verweij kan die informatie bevestigen: de persoonlijke voorwaarden van de 33-jarige middenvelder lijken geen struikelblok te zullen vormen.

Ajax wil Henderson kopen van Al-Ettifaq en volgens De Telegraaf voor tweeënhalf jaar vastleggen. Voetbal International spreekt over een contractduur van anderhalf jaar.

Ook Juventus is in de markt voor Henderson, maar de Italiaanse topclub wil de Engelsman alleen huren. Ajax lijkt daardoor een streepje voor te hebben.

Henderson prefereert een transfer naar Ajax boven een terugkeer in de Premier League. Als gevolg van de Brexit is het fiscaal gunstiger voor de routinier om niet binnen een jaar al terug te keren in het Verenigd Koninkrijk. Dan zou Henderson 47 procent belasting moeten betalen over zijn buitenlandse inkomsten, in Nederland aanzienlijk minder.

"We zijn ermee bezig", bevestigde Ajax-trainer John van 't Schip zondag rondom de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-3 winst). "Hij zou de broodnodige ervaring kunnen toevoegen. Het is een ervaren, goede speler."

Meer nieuws

Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
0
John van 't Schip: 'Het is duidelijk wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax'
2
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
24
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
12
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties