Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf analyseert Feyenoord: 'Ze gaan verhuren of verkopen'

Laatste update:

Zestig procent van de competitieduels moet immers nog worden afgewerkt en daarnaast wacht Feyenoord de beker, waarin de club tot op heden is vrijgeloot. Niet onbelangrijk: Feyenoord heeft dit seizoen zes van de veertien competitieduels niet kunnen winnen. "De aanhang van Feyenoord is nieuwsgierig of de uitglijder tegen Vitesse (1-0 verlies) een incident was of dat het elftal het in januari tegen alle topclubs moeilijk gaat krijgen. Advocaat zelf is optimistisch. Hij heeft bij herhaling aangegeven dat het grootste deel van de competitie nog moet worden gespeeld en dat hij juist in januari zijn vaak door blessures getroffen ploeg weer op sterkte heeft", schrijft het dagblad.

De Telegraaf verwacht dat Feyenoord spitsen gaat verkopen of verhuren. Tot de komst van Pratto had de club al vijf spitsen: Nicolai Jørgensen, Bryan Linssen, Naoufal Bannis, Dylan Vente en Robert Bozenik. Omdat het Onder 21-elftal van Feyenoord volledig stilligt, zal het gros niet meer aan spelen toekomen. "Dat kan slechts een ding betekenen: Feyenoord moet spitsen gaan verhuren of verkopen. De vraag is ook hoeveel drive Jørgensen nog heeft om de strijd aan te gaan. Zijn gezicht sprak recent al boekdelen. Als nieuwe concurrentie het beste in hem bovenhaalt, is dat goed."

"Werkt het negatief, dan zal Feyenoord snel een oplossing moeten zoeken." Het dagblad concludeert dat niet een van de zes zomerse aanwinsten een meerwaarde is geweest voor Feyenoord en dat de grootste kans op succes andermaal het bekertoernooi is. "Als het elftal compleet is en Steven Berghuis in vorm, kan Feyenoord elke tegenstander verslaan. Tegen CSKA Moskou zagen we een vleugje van een energiek Feyenoord. In het laatste duel met sc Heerenveen eveneens. Maar over een lange periode is het elftal er niet in geslaagd de vorm te houden."

De Telegraaf uit zijn zorgen over het feit dat ook dit seizoen te weinig waarde binnen de lijnen wordt gecreëerd. "Met het huren van dure buitenlandse spelers of aantrekken van oudere spelers stokt de ontwikkeling van de eigen talenten. Is Mark Diemers zoveel beter dan Jordy Wehrmann? Is Marouan Azarkan minder dan Bryan Linssen, Luciano Narsingh en Christian Conteh? Spelers moeten zich blijven ontwikkelen. Onder-21 jaar komt niet meer in actie. Dus de speelminuten liggen vooral bij het eerste elftal, maar daar heeft een hoofdtrainer geen boodschap aan."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties