Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf checkt gerucht en zet streep door uitgaande transfer Ajax

Laatste update:

De residentieclub 'snakte' volgens het weekblad naar aanvallende wapens. ADO greep naast Bart Ramselaar en Youssef El Jebli, die zijn verkast naar respectievelijk FC Utrecht en Al-Faisaly. Zodoende kwam Labyad in beeld. 'De hoop is nog gevestigd op Zakaria Labyad (wil hij liever op de Ajax-bank zitten of elders op lager niveau spelen?) of buitenlandse alternatieven', zo stelde Voetbal International over de transferwensen van ADO.

In de laatste week van de transfermarkt zouden een creatieve tien, een buitenspeler en een centrale verdediger nog zeer welkom zijn bij ADO, zo klinkt het. Labyad gaat echter niet naar ADO, aldus Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf op Twitter. "Even gecheckt bij Zakaria Labyad. Hij zegt niet naar ADO te gaan, hij wil bij Ajax blijven", aldus de journalist.

De vijfvoudig Marokkaans international werd in de zomer van 2018 herenigd met trainer Erik ten Hag, die eerder eveneens actief was bij de Domstedelingen. De 26-jarige aanvallende middenvelder heeft echter geen basisplaats weten af te dwingen en staat tot op heden op twintig duels voor Ajax. Labyad ligt nog tot de zomer van 2022 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties