Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Daley Blind heeft grote kans op speelminuten tegen FC Utrecht

Laatste update:

Blind kreeg op 10 december tegen Valencia klachten en ging tijdens het duel in de Champions League naar de grond. Daarna werd hij onderzocht en speelde hij geen wedstrijd meer voor Ajax. Hij bleek een ontstoken hartspier te hebben en uiteindelijk werd een defibrillator aangebracht bij de linkspoot. Vorige week hervatte hij de groepstraining en inmiddels is hij klaar voor zijn rentree.

Ten Hag blij met terugkeer Blind na hartproblemen: 'Was toch een grote schok'

"De seinen staan op groen, maar hij is nog steeds in opbouw", benadrukte Ten Hag vrijdagmiddag tjidens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van zondag. "Dat betekent dat hij de volgende stap richting het spelen van wedstrijden moet gaan zetten", aldus de coach, die terugblikt op het moment dat hij te horen kreeg over de ontsteking. "Het was een schok, voor selectie en ook voor mij. Het zijn vrienden onderling, dus dat komt hard aan. We moesten pas op de plaats maken, maar dat is nu klaar."

Ajax moet het zondag in Utrecht nog wel doen zonder Hakim Ziyech (kuit), Quincy Promes (hamstring), David Neres (knie), Joël Veltman (knie) en Zakaria Labyad (knie). Het Algemeen Dagblad verwacht dat Lassina Traoré en Ryan Gravenberch zondag vanuit de basis starten bij de Amsterdammers. Het centrale duo in de achterhoede zal volgens de krant gevormd worden door Perr Schuurs en Lisandro Martínez.

-
Verwacht jij dat Daley Blind zondag zijn rentree maakt bij Ajax?

Meer nieuws

Voetbalfans belagen pro-Palestijnse activisten met vuurwerk in Amsterdam
7
Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
5
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
14
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties