Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf: Feyenoord accepteert alleen dertig miljoen euro of meer

Laatste update:

De kans is klein dat Feyenoord in de laatste twee weken van de transfermarkt van standpunt zal veranderen. Hoewel Uros Spajic voor een jaar werd aangetrokken als oplossing voor een dergelijk scenario, vreest men in Rotterdam-Zuid dat Eric Botteghin weken aan de kant zal staan. De Braziliaan, die het eerste competitieduel met PEC Zwolle miste door een schorsing, viel zondag tegen FC Twente uit met forse klachten aan de hamstrings.

Napoli is de belangrijkste gegadigde voor Senesi. De club zal Kalidou Koulibaly spoedig waarschijnlijk voor 75 miljoen euro aan Manchester City of Paris Saint-Germain verkopen en onderhoudt al weken warme contacten met de vader annex zaakwaarnemer van Senesi. De hoge vraagprijs van Feyenoord heeft ervoor gezorgd dat Napoli ook oriënterende interesse heeft getoond in Sokratis Papastathopoulos. De verdediger van Arsenal is met zijn 32 jaar weliswaar 9 jaar ouder dan Senesi, maar ook een stuk goedkoper.

Senesi werd de voorbije weken ook andere clubs in verband gebracht, zoals Atalanta, Leeds United en Sevilla. Met name landgenoot Marcelo Bielsa, manager van Leeds United, is zeer gecharmeerd van de verdediger, maar ook in Bergamo en Sevilla ziet men veel potentieel in de Argentijn. Alle clubs schrokken destijds echter van de vraagprijs die technisch directeur Frank Arnesen opnoemde. Voorlopig is Dirk Kuyt nog de duurste verkochte speler in de clubhistorie. Liverpool telde in 2006 achttien miljoen euro neer voor de voormalig aanvaller.

Senesi, vorig jaar voor zeven miljoen euro door Feyenoord weggeplukt bij San Lorenzo, ligt tot de zomer van 2023 vast in De Kuip. Feyenoord en Spajic hopen dat een dezer dagen het papierwerk in orde is, waardoor hij kan aansluiten bij de selectie. De 27-jarige Serviër komt voor de rest van het seizoen op huurbasis over van het Russische FK Krasnodar. De elfvoudig A-international speelde voorheen voor Rode Ster Belgrado, Toulouse en Anderlecht.

Denk jij dat Marcos Senesi deze transferperiode nog vertrekt?

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
6
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
35
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
55
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties