Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Feyenoord betaalt torenhoge huursom voor Guus Til

Laatste update:

Hoewel het bedrag van 'ruim een miljoen euro' aan de hoge kant is, heeft De Telegraaf het over 'een slimme deal' van Feyenoord. De Russen vroegen aanvankelijk immers een huursom van 1,7 miljoen euro. De deal mag voor een groot deel op het conto van de nieuwe coach Arne Slot, een goede bekende van Til, worden geschreven. De opvolger van Dick Advocaat en de middenvelder hadden bij AZ een uitstekende verstandhouding.

Advocaat noemt Til dinsdag 'een goede aanwinst' tijdens de persconferentie voor de play-offwedstrijd tegen Sparta Rotterdam van woensdag. De trainer verklapte dat hij in de winter zelf ook probeerde om de voormalig middenvelder van AZ naar De Kuip te halen. "Ik ben er zelf een half jaar geleden ook mee bezig geweest. Toen vond hij het nog te vroeg om zo snel weer terug te keren van Rusland naar Nederland. Nu is het een half jaar later en kent hij de trainer (Arne Slot, red.) goed, dus vindt hij de tijd wel rijp."

"Het is een jonge jongen die het in Rusland niet helemaal gemaakt heeft, maar hij heeft het bij AZ uitstekend gedaan. Nu kan hij weer gaan laten zien welke kwaliteiten hij heeft", concludeert Advocaat. Til speelt dit seizoen op huurbasis bij SC Freiburg, maar komt daar nauwelijks aan spelen toe. De aanvallende middenvelder ligt bij Spartak Moskou op dit moment vast tot medio 2023 en lijkt spoedig voor een jaar te gaan bijtekenen. Spartak Moskou maakte in 2019 achttien miljoen euro over aan AZ voor Til, die in Rusland totaal niet uit de verf kwam.

Til maakte vanaf 2016 furore bij AZ, de club waar hij ook zijn jeugdopleiding genoot. De in Zambia geboren Nederlander ontpopte zich tot een veelscorende middenvelder en dwong na drie seizoenen in Alkmaar een toptransfer af naar Spartak. Het buitenlandse avontuur van Til liep uit op een deceptie: in Rusland belandde hij al snel op de bank en ook op huurbasis bij Freiburg weet Til dit seizoen geen indruk te maken. Hij speelde slechts zeven duels voor de Duitse club, waarin hij niet scoorde.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties