Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Feyenoord heeft nieuwe technisch directeur definitief binnen

Laatste update:

De komst van Arnesen hing al een tijdje in de lucht, daar Feyenoord op zoek was naar een definitieve opvolger voor Martin van Geel. Afgelopen tijd werkte Sjaak Troost op interim-basis als technisch directeur bij Feyenoord. Arnesen was eerder werkzaam bij onder meer PSV, Chelsea, Tottenham Hotspur, Hamburger SV en PAOK Saloniki. Meest recent werkte de Deen voor Anderlecht, maar bij de Belgische topclub werd hij eerder dit seizoen ontslagen.

Het betekent dat Arnesen nu andermaal gaat samenwerken met Dick Advocaat. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij PSV, waar ze een succesvolle samenwerking kenden. De Telegraaf waarschuwt echter dat er geen garanties op succes bestaan bij Feyenoord. Volgens de krant kan de situatie pas echt veranderen als president-commissaris Toon van Bodegom erin slaagt om een grote investeerder binnen te halen.

"De Rotterdammers bezitten nog altijd een gemankeerde selectie. Het aantal domme fouten in de eerste maanden van het seizoen is inmiddels zo hoog opgelopen, dat met de beste wil van de wereld niet van incidenten kan worden gesproken. Het is een puur gebrek aan kwaliteit op een aantal posities", zo luidt de kritische conclusie van De Telegraaf van de huidige staat van Feyenoord. De Rotterdammers wonnen zondagmiddag met de nodige moeite van RKC Waalwijk, dat met 3-2 opzij gezet werd.

Goede zet van Feyenoord?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
49
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties