Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Gat van miljoenen in onderhandelingen tussen Ajax en Leipzig

Laatste update:

Een akkoord is daarmee enorm ver weg, beweert Verweij. Ajax kan Brobbey alleen binnenhalen als Leipzig de vraagprijs fors laat zakken, of als er een constructie met een doorverkooppercentage bespreekbaar is. Beide media zijn het wel eens over het persoonlijke akkoord dat tussen Brobbey en Ajax gesloten is. De twintigjarige centrumspits wil zich tot medio 2027 verbinden aan zijn voormalige club, die hij vorig jaar transfervrij verruilde voor Leipzig.

Meer: Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten ‘geraamte’ van Ajax gaan vormen | Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax

Romano: Ajax gaat Brian Brobbey definitief terughalen van RB Leipzig

Volgens Romano is er na het persoonlijk akkoord met Brobbey geen vuiltje aan de lucht. 'Positieve gevoelens' bij bronnen rond Ajax over de transfer, aldus de Italiaan.Lees artikel

Brobbey wil in ieder geval niet meer terugkeren naar Leipzig. In het oosten van Duitsland verpieterde hij al een jaar op de bank, waarna Ajax hem in januari op huurbasis terughaalde. Met zeven goals in elf Eredivisie-optredens had Brobbey een grote bijdrage in het 36e landskampioenschap dat in mei gevierd werd. Voor die doelpunten gebruikte hij slechts 396 speelminuten: één goal per 57 minuten.

Verschillen tussen Verweij en Romano omtrent Owen Wijndal
Ajax slaagde er deze week in om een akkoord met AZ te bereiken over Owen Wijndal, die voor tien miljoen euro overkomt. Ook in de berichtgeving over de transfersaga van de 22-jarige linksback waren verschillen te ontdekken tussen Verweij en Romano. De journalist van De Telegraaf meldde op donderdag 23 juni dat Ajax de salariseisen van Wijndal te hoog vond. Romano bracht drie later het nieuws dat de Amsterdammers 'positief' contact onderhielden met zowel AZ als de entourage van de wingback. Het akkoord dat door Romano spoedig werd verwacht volgde vier dagen na zijn berichtgeving.

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
16
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties