Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Ihattaren slachtoffer van 'bedreigingen en intimidatie'

Laatste update:

Ajax zelf bestempelde Ihattaren als 'niet fit', maar met dit nieuwe verhaal lijkt er meer te spelen rondom de middenvelder. De krant meldt verder dat de intimidatie en bedreigingen niet vanuit de hoek van supporters komt. Het is nog onduidelijk uit welke hoek het wel komt. Alfred Schreuder ging deze week op bezoek bij Ihattaren om met hem te praten. De club probeert zo snel mogelijk met oplossingen te komen voor de linkspoot. Bronnen rondom de club benadrukken dat zijn afwezigheid niets te maken heeft met een gebrek aan discipline of motivatie.

Een nieuwe klap voor de twintigjarige Ihattaren, die begin deze maand via de officiële kanalen van Ajax nog vertelde dat hij zich eindelijk weer voetballer voelt. "Ik kom van ver. Ik was een tijdje bezig met niets. Ik heb een tijd gehad dat ik fit moest worden, voordat ik aan teamtraining mocht denken. Op dit moment ben ik weer voetballer Mo. Het heeft een tijd geduurd, maar ik ben blij dat ik er weer ben. Mentaal was het zwaarder dan fysiek. In het begin lijkt het soms onmogelijk, maar op een gegeven moment kom je dichter bij je doel, dan is het het mooist wat er is. Ik had zelf niet verwacht dat ik mentaal zo sterk was."

Ihattaren maakte tijdens de eerste twee wedstrijden van de voorbereiding tegen SV Meppen (3-0 winst) en SC Paderborn 07 (2-5 verlies, Ihattaren maakte beide Amsterdamse goals) een prima indruk, maar behoorde de afgelopen twee duels niet tot de selectie van Schreuder. Nu komt er steeds meer nieuws naar buiten over zijn afwezigheid. De hoofdtrainer van Ajax nam het eerder al op voor de middenvelder. ''Uiteindelijk weet hij het zelf het beste en wat iedereen daarvan vindt is niet belangrijk. Deze jongen weet zelf denk ik het beste wat er gebeurd is, veel beter dan wij. Dus daar hoeven we het ook niet over te hebben, we moeten hem beoordelen als voetballer. Ajax heeft vorig jaar een heel goede speler gehaald en we gaan ervan uit dat hij het gaat redden'', aldus Schreuder tijdens een persmoment in De Lutte.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
7
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties