Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf komt met meer details over aanblijven Slot bij Feyenoord

Laatste update:

The Telegraph, een doorgaans betrouwbare krant uit Londen, meldde eerder al dat Slot bij een langer verblijf bij Feyenoord er financieel flink op vooruit gaat. Het Engelse medium sprak zelfs over een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro voor de succesvolle oefenmeester, het hoogste salaris ooit voor een trainer in de Eredivisie. Dergelijke financiële details liggen donderdagochtend nog niet op straat. Duidelijk is wel dat Slot nog een jaar aanblijft in Rotterdam-Zuid.

Meer: Vermoedelijke XI Feyenoord: Slot kiest speler die pas drie keer startte | Feyenoord dreigt Yankuba Minteh aanstaande winter kwijt te raken

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Dat gaat Slot doen met dezelfde staf als tijdens het huidige kampioensjaar. Assistent-trainer Sipke Hulshoff ligt nog vast tot medio 2024, terwijl Slots rechterhand Marino Pusic tot 2025 vastligt. 'Cultuurbewaker' John de Wolf beschikt eveneens over een contract tot medio 2025. Of Robin van Persie, momenteel techniektrainer bij de Rotterdammers, een meer betrokken rol krijgt in de hoofdmacht is nog onduidelijk. Het clubicoon werd de afgelopen dagen namelijk gelinkt aan een hogere functie rondom het eerste elftal van Feyenoord. In zijn rol als techniektrainer ligt de linkspoot nog vast tot medio 2024.

Doordat Slot niet naar Londen vertrekt, ontstaan er ook direct vraagtekens rondom de toekomst van aanvoerder Orkun Kökçü. De 22-jarige international van Turkije ligt in De Kuip nog tot medio 2025 vast. Volgens 1908.nl was ook Kökçü in gesprek met Tottenham Hotspur, daar Slot zijn steunpilaar graag had willen meenemen de Premier League in. The Spurs zijn echter niet de enige club met interesse in Kökçü, daar de rechtspoot belangstelling geniet van diverse topclubs uit heel Europa. Het aanblijven van Slot biedt dus niet direct hoop voor een langer verblijf van Kökçü bij Feyenoord.

Gaat Feyenoord de titel prolongeren met Slot aan het roer?

Meer nieuws

Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
36
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
24
'De Ligt is de reden geweest dat ik naar de linksbackpositie ben verhuisd'
3
Antony slaat in exclusief interview terug naar clubiconen Manchester United
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Feyenoord slaat belangrijke slag: 'Sterkhouder onder Van Persie blijft alsnog'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties