Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf komt met zeer opvallende onthulling over Zerrouki en Ajax

Laatste update:

Als Zerrouki de medische keuring doorstaat en zelf ook tot een akkoord komt met Feyenoord, ligt er voor hem een meerjarig contract klaar. De aanstaand landskampioen betaalt naar verluidt tussen de zeven en acht miljoen euro voor de diensten van de middenvelder. Feyenoord troeft onder meer PSV en een aantal buitenlandse clubs af. Afgelopen winter greep de club nog drie keer mis in een poging Zerrouki in te lijven en zag het Twente voet bij stuk houden.

De Telegraaf schrijft dat Zerrouki in een eerder stadium in beeld is geweest bij Ajax. De inmiddels ontslagen Schreuder wilde de middenvelder graag naar de hoofdstad halen, maar kreeg geen goedkeuring van de leiding. Algemeen directeur Edwin van der Sar, financieel directeur Susan Lenderink, voormalig technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar voelden niets voor de komst van de Twente-speler.

Zerrouki is niet de enige speler die werd tegengehouden door de leiding van Ajax. De Amsterdammers waren afgelopen zomer eveneens dicht bij de komst van Odysseas Vlachodimos. De doelman van Benfica bereikte al een persoonlijk akkoord, maar moest toezien hoe de Raad van Commissarissen een stokje stak voor zijn komst. Ook zette de RvC een streep door een deal voor Lucas Ocampos. Men zag geen heil in een definitieve transfer, waardoor Ajax hem op huurbasis inlijfde. De Argentijn was na een paar maanden weer vertrokken.

Zerrouki zag zijn droomtransfer naar De Kuip dit seizoen dus meermaals afketsen omdat de Tukkers hem niet wilden laten gaan. Feyenoord bood afgelopen winter liefst acht miljoen euro voor de zeventienvoudig Algerijns international. De 24-jarige middenvelder van Twente beschikt nog over een contract tot medio 2024 in Enschede, al heeft de club wel de optie om die verbintenis met één seizoen te verlengen. De Enschedeërs kunnen door het eenjarige contract niet al te hoog in de boom zitten.

Had jij Ramiz Zerrouki graag bij Ajax gezien?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
0
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties