Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf meldt deal: Memphis Depay naar Barcelona

Laatste update:

Niet lang na de aanstelling van Ronald Koeman als trainer van Barcelona werd Depay gelinkt aan een transfer naar Catalonië. De ex-PSV'er stond op de nominatie om te vertrekken bij Lyon, waar zijn contract volgend jaar afloopt. Depay maakte er geen geheim van dat hij graag de volgende stap in zijn carrière wilde maken. Volgens diverse media had Depay al een persoonlijk akkoord met Barcelona. Nu ook de clubs eruit lijken te zijn is het een kwestie van tijd voordat de aanvaller gepresenteerd wordt. De Telegraaf schrijft dat Depay de nieuwe partner van Lionel Messi in de spits bij Barcelona wordt.

View this post on Instagram

Volgens De Telegraaf is de deal rond en wil Barcelona Memphis Depay nog deze week presenteren in het Camp Nou! Gaat de 26-jarige Oranje-international slagen in Spanje? #depay #memphisdepay #memphis #barcelona #fcbarcelona #barca #lyon #transfer #transfernews

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Koeman zocht een nieuwe spits nadat hij aan Luis Suárez vertelde dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Lange tijd leek het erop dat Lautaro Martínez de nieuwe aanvalspartner van Messi zou gaan worden. Maandag bracht zijn zaakwaarnemer echter naar buiten dat de Argentijn niet vertrekt bij Internazionale. Geruchten over een overstap naar Barcelona of Real Madrid verwees hij naar het rijk der fabelen.

Behalve Depay werd ook Georginio Wijnaldum nadrukkelijk in verband gebracht met Barcelona. Tijdens een persconferentie bij het Nederlandse elftal wilde de Liverpool-middenvelder de interesse niet bevestigen en gaf hij aan dat het slechts geruchten waren. Met een contract tot medio 2021 in Engeland leek ook hij een interessante optie voor Barça, maar naar verluidt is een deal niet meer in zicht. De verwachting is inmiddels dat Wijnaldum bij Liverpool blijft en daar een nieuw contract tekent.

Depay krijgt in Spanje te maken met stevige concurrentie. Wanneer Suárez daadwerkelijk vertrekt krijgt houdt Koeman nog genoeg opties over in de voorhoede. Zo beschikt de trainer over onder meer Antoine Griezmann, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé, Trincão en Messi. Depay treft met Frenkie de Jong een andere Nederlander in de selectie van Barcelona, terwijl jeugdinternational Ludovit Reis voor Barcelona B speelt.

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
21
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
38
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties