Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf noemt reden van afwezigheid van Ryan Gravenberch

Laatste update:

Ajax-watcher Mike Verweij claimt echter dat Mohammed Kudus zijn basisplaats te danken had aan het feit dat de verkouden Gravenberch een coronatest moest ondergaan. Of Gravenberch positief heeft getest op het coronavirus is nog niet bekend. Vermoedelijk zal dit in ieder geval intern snel duidelijk worden.

"Hij had klachten. Vandaar dat hij niet beschikbaar was", benadrukte Ten Hag ook aan het Algemeen Dagblad. "In het kader van de privacy mag ik niet ingaan op wat die klachten dan zijn." Mocht Gravenberch positief getest zijn op het coronavirus, zal de middenvelder van Ajax in thuisquarantaine moeten. De kans is dan groot dat de tiener ook het naderende thuisduel met Vitesse van komende zaterdag moet missen.

Kudus maakte een uitstekende indruk als vervanger van Gravenberch. Ten Hag koos vorige week tijdens de seizoensopener tegen Sparta Rotterdam centraal op het middenveld voor een blok bestaande uit Edson Álvarez en Gravenberch, met Quincy Promes als nummer tien. Kudus kreeg zondag een kans als meer offensieve speler in het blok.

"Ik vind het geweldig om hem te zien spelen", vertelde Ten Hag zondag over Kudus. "Hij is heel actief en dynamisch en kan in een hele hoge intensiteit voetballen. Hij eist de bal op en weet er vaak ook iets goeds mee te doen. Hij pakt ook ballen af. Als hij het leert om in ons systeem nog beter de posities in te nemen, dan gaat het een hele mooie speler voor Ajax worden. We moeten kijken waar we hem nodig hebben."

Ten Hag hintte naar een extreem aanvallend middenveld met zowel Gravenberch als Kudus. "Het is niet uit te sluiten dat Gravenberch en Kudus samen gaan spelen." Toch wenste hij de waarde van Álvarez te benadrukken. "Hoe veel ballen heeft hij vandaag weer afgepakt? En hoeveel is hij onderweg om aanspeelbaar te zijn, het spel te verbinden en goede posities in te nemen?", vroeg hij zich hardop af. "Dat functioneert heel erg goed."

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties