Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf noemt vijf AZ-spelers met corona met naam en toenaam

Laatste update:

Jordy Clasie, Ferdy Druijf, Timo Letschert en reservedoelman Beau Reus zijn niet van de partij. 'De twee spelers van Jong AZ', zoals AZ vrijdagavond aangaf, zijn Thijs Oosting, ook al maakt hij deel uit van de A-selectie van Arne Slot, en een nog onbekende speler van de beloften van AZ. Oosting deed vrijdagavond niet mee in het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen Jong Ajax en Jong AZ (3-2).

Naast de bovengenoemde spelers zijn ook een keeperstrainer, een elftalleider en een lid van de security van AZ besmet geraakt. Slot zet zaterdagavond vanaf 20.00 uur Hobie Verhulst onder de lat van het Alkmaarse doel: hij vervangt de geschorste Marco Bizot. De vraag is overigens of er de komende dagen nog meer spelers positief zullen zijn, daar zaterdagochtend nog een ingelaste coronatest werd uitgevoerd.

AZ is matig aan het Eredivisie-seizoen begonnen. De Noord-Hollanders speelden in hun eerste drie wedstrijden gelijk tegen PEC Zwolle (1-1), Fortuna Sittard (3-3) en Sparta Rotterdam (4-4). In dat laatste duel verspeelde de ploeg van Slot zelfs een 0-4 voorsprong. Door de teleurstellende resultaten staat AZ met drie punten slechts dertiende op de ranglijst. De ploeg heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld dan veel andere clubs in de Eredivisie omdat het duel met FC Utrecht is verplaatst naar 27 december.

-

Meer nieuws

Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
85
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties