Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Overmars had inderdaad contact met Raiola over Balotelli

Laatste update:

Overmars informeerde telefonisch bij Raiola naar de situatie en haalbaarheid van Balotelli, die zodoende op een schaduwlijst van Ajax staat. De interesse in Balotelli is daarom nog niet te vergelijken met de eerdere poging om Samuel Eto'o vast te leggen. Overmars sprak in de zomer van 2014 in Parijs met de aanvaller, die in het beginsel welwillend stond tegenover een overgang naar Amsterdam, maar uiteindelijk voor Everton tekende.

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

Hoe serieus de belangstelling van Ajax voor Balotelli daadwerkelijk wordt, hangt volgens het dagblad van veel factoren af. In dat kader komt het uitgelekte contact tussen beide partijen ietwat ongelegen uit. Mogelijk zal de aanvaller nu bij meerdere clubs in beeld komen, al wil voorlopig niemand zich daadwerkelijk aan het enfant terrible wagen. De 25-jarige Balotelli stond jaren geleden bekend als een van de grootste talenten van de wereld, maar zijn loopbaan is behoorlijk in het slop geraakt.

De 33-voudig Italiaans international staat onder contract bij Liverpool, maar heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. In het afgelopen seizoen speelde Balotelli op huurbasis voor zijn oude club AC Milan, dat geen interesse had in de optie tot koop. Zijn contract bij Liverpool loopt nog een jaar door; het is niet bekend aan welke transfersom the Reds denken. Liverpool betaalde in 2014 zelf twintig miljoen euro aan AC Milan, maar weet dat het Balotelli alleen met een flink verlies kan lozen.

Volgens De Telegraaf laat Ajax in elk geval zien dat men de lat bij het aantrekken van een nieuwe spits hoog legt. Er zullen ruime middelen aanwezig zijn voor de aankoop van een nummer 9 én een buitenspeler, zo stelt het dagblad.

Denk jij dat Mario Balotelli deze zomer naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
3
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties