Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf trekt coronatest Onana in twijfel; Ajax wil niet reageren

Laatste update:

Met het oog op de privacywetgeving wil Ajax momenteel geen officiële mededelingen doen omtrent Onana. Volgens De Telegraaf gaat de entourage van de sluitpost ervan uit dat er restwaarden van de eerdere besmetting zijn aangetroffen door de medische staf van het nationale elftal van Kameroen. De kans op een nieuwe besmetting lijkt niet groot te zijn, maar men sluit het bij voorbaat ook niet uit. Het lijkt sowieso uitgesloten dat Onana vrijdag speelminuten maakt in de oefeninterland van Kameroen tegen Japan in De Galgenwaard.

Media uit Kameroen melden positieve coronatest André Onana

De doelman van Ajax zou besmet zijn geraakt tijdens het trainingskamp in Nederland.Lees artikel

CFOOT en 45fois2, media uit Kameroen, meldden donderdagochtend dat Onana een positieve coronatest zou hebben ingeleverd. De Ajax-doelman verscheen woensdag al niet op het trainingsveld. Daarnaast zou ook collega-international Pierre Kunde Malong besmet zijn geraakt tijdens het trainingskamp van het Afrikaanse land in Nederland.

Ajax wilde vanwege het coronavirus de meeste van de Afrikaanse internationals in de selectie niet afstaan. Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad (allebei Marokko), Mohammed Kudus (Ghana) en Lassina Traoré (Burkina Faso) zouden moeten afreizen naar een gebied dat dat code oranje of rood had, waardoor Ajax ingreep. Onana mocht zich wel melden bij Kameroen omdat hij Nederland vanwege het trainingskamp hier niet zou verlaten.

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
2
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
0
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties