Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De toekomst en Ajax, dat klinkt wel mooi... en ik zeg nooit nooit'

Laatste update:

Litmanen kwam van 1992 tot 1999 uit voor Ajax en keerde er later nog even terug, na avonturen bij Barcelona en Liverpool. In gesprek met de NOS kreeg hij vragen over allerhande onderwerpen, onder meer over een rentree in Nederland. "De toekomst en Ajax, dat klinkt wel mooi", reageerde Litmanen. "Op dit moment ben ik heel tevreden met wat ik doe. Maar ik zeg nooit nooit. En zeker tegen Ajax zeg ik nooit nooit."

Overigens had Litmanen ook bij een hele andere club in Nederland terecht kunnen komen, vertelde hij donderdagavond. Zijn eerste contact met een Eredivisieclub dateert al van 1990, toen hij nog uitkwam voor Reipas in Finland. Roda JC benaderde hem destijds. "Ik ben daar in oktober, november 1990 geweest. Maar het probleem was dat ze daar te veel buitenlanders hadden."

Zie jij Jari Litmanen nog eens terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
11
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
11
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
6
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties