Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De toewijzing van het WK aan Rusland was al van tevoren beklonken'

Laatste update:

De manier waarop de stemprocedure in zijn werk ging, is volgens de politicus op zijn zachtst gezegd ontransparant. "FIFA-officials die me toevertrouwden op ons te stemmen, deden dat uiteindelijk niet", onthult Cameron. "Het was een buitengewoon schimmige bedoening." De premier zegt op zijn woorden te moeten passen, maar laat vervolgens wel doorschemeren hoe hij over de toewijzing denkt.

"We hadden een goed gevoel dat het ons zou gaan lukken", zegt Cameron, die met de Britse prins William en David Beckham de kandidatuur promootte. "Dat bleek valse hoop te zijn, we kregen slechts een stem. Naderhand had ik sterk het gevoel dat de hele zaak al van tevoren beklonken was." Ook Nederland en België waren destijds in de race om het eindtoernooi te mogen organiseren, maar vielen dus eveneens buiten de boot.

Denk jij dat David Cameron gelijk heeft?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
104
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties