Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De topclubs zitten niet meer op Mario te wachten, ook niet transfervrij'

Laatste update:

Bijna zes jaar geleden, toen Götze de winnende treffer tegen Argentinië in de finale van het WK in Brazilië maakte, lag de wereld nog aan de voeten van de Duitser. Blessureleed en een stofwisselingsziekte zorgden ervoor dat zijn loopbaan echter in het slop is geraakt. "Ik denk dat de topclubs niet meer op Mario zitten te wachten, ook niet als hij transfervrij is. Hij heeft een hoog salaris", voorziet Matthäus, een van de beste Duitse voetballers ooit, in gesprek met Duitse media.

"Ik hoop dat Mario op een dag weer zijn niveau haalt, maar daar heeft hij het vertrouwen van een club voor nodig, het vertrouwen van een trainer en het vertrouwen in zichzelf", benadrukt de man die op vijf WK's aanwezig was. "Als hij dat heeft, kan hij een herstart maken. Mario moet zichzelf hervinden. Het is niet iets fysieks, maar mentaals. Hij heeft al zo veel in zijn leven bereikt. Mario heeft ons naar de wereldtitel geschoten, hij heeft topjaren bij Dortmund gehad en liet het zo nu en dan ook bij Bayern München zien."

"Götze heeft nog steeds een grote naam, maar hij moet niet al te hoog in de boom gaan zitten", verwijst Matthäus naar de financiële kant van het verhaal. "Als hij financieel niet wil inleveren, dan raad ik hem aan om naar de Verenigde Staten te gaan. Of naar China." Götze keerde in 2016, na drie seizoenen Bayern, voor 22 miljoen euro terug naar Dortmund. Ook bij BVB slaagde hij er niet in zijn niveau van weleer te halen. Dit seizoen staat de teller om en nabij op zeshonderd minuten in alle competities.

Denk jij dat Mario Götze buiten Europa aan de slag gaat?

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
7
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
3
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
60
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties