Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De transfer van Quincy Promes is geweldig voor onze competitie'

Laatste update:

De Russische trainer vertrok in het begin van het seizoen van 2019/20 bij Vitesse, een paar maanden nadat Promes door Ajax was overgenomen van Sevilla. "Toen ik in Nederland werkte, kruisten onze paden", zegt Slutsky in gesprek met Sport-Express. "In dat seizoen speelde hij net als in zijn tijd bij Spartak. Nu ligt het anders. Ik heb verschillende wedstrijden van Ajax gezien. Promes speelt niet of weinig."

Promes had vorig seizoen een vaste basisplaats bij Ajax. Dit seizoen moet hij genoegen nemen met een reserverol in het team van trainer Erik ten Hag. Desondanks is Slutsky ervan overtuigd dat Spartak Moskou er goed aan doet om hem terug te halen. "Ik geloof niet dat een speler van zijn niveau zijn kwaliteiten verliest en in korte tijd verandert", aldus de voormalig bondscoach van Rusland. "Ik denk niet dat hij problemen met zijn motivatie heeft. Voor onze competitie is het een geweldige transfer."

Volgens het Russische tijdschrift is Spartak Moskou het eens geworden met Ajax over een huurdeal met een optie tot koop van negen miljoen euro aan het einde van het seizoen. De Amsterdammers hebben al geanticipeerd op het vertrek van de aanvaller met het aantrekken van Oussama Idrissi, die op huurbasis is overgenomen van Sevilla. Promes speelde van 2014 tot 2018 voor Spartak Moskou.

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties