Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De uitdaging bij het Nederlands elftal naast Blind gaf voor mij de doorslag'

Laatste update:

"Ik heb echt zin in deze interessante baan en verheug me ook op de hernieuwde samenwerking met Blind. Ik heb wel een lastige keuze moeten maken, omdat ik het in mijn rol bij AZ ook erg naar mijn zin had. De uitdaging bij het Nederlands elftal naast Blind gaf voor mij de doorslag", aldus Van Basten via de officiële kanalen van de bond.

"Ik ben erg blij met zijn komst. Marco heeft een heldere visie, komt voor zijn mening uit en hij brengt een schat aan ervaring mee, opgedaan als topvoetballer, maar ook als bondscoach op twee eindtoernooien", aldus Blind op zijn beurt.

Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen van de KNVB is eveneens blij met de aanstelling van Van Basten. "We zijn blij met zijn terugkeer. Van Basten brengt een grote ervaring mee als coach en als ex-topvoetballer. We kennen hem nog als toegewijd bondscoach en zijn zeer ingenomen met zijn terugkeer als assistent."

Marco van Basten is de beste assistent die Danny Blind zich maar kon wensen

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
9
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties