Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Visser ziet Nederlands talent uitblinken: 'Iets speciaals, iets ongrijpbaars'

Laatste update:

"Hij is een koele spits die heel makkelijk scoort. Dat is iets speciaals, iets ongrijpbaars. Het is moeilijk te trainen en dus maakt het hem bijzonder", zegt De Visser in een interview met Voetbal International. "Hij is erg snel op de eerste meters en ontzettend rustig voor de goal. Dat liet hij ook al zien bij Oranje Onder-17, dat in mei Europees kampioen werd."

De Visser vertelt dat Chelsea de jongeling al regelmatig laat meetrainen met hogere lichtingen. Volgens de scout heeft Chelsea 'een geweldig traject' in petto voor de zeventienjarige Redan, zie samen met Callum Hudson-Odoi tot 'één van de allergrootste talenten van zijn lichting' hoort. "Als hij dat zou willen, zou hij volgend jaar bij iedere Eredivisie-ploeg een versterking zijn", stelt De Visser.

Afgelopen zaterdag was Redan nog belangrijk voor Oranje Onder-19. Op Sportpark Parkzicht in Uden was het team van bondscoach Maarten Stekelenburg met 5-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Redan scoorde twee keer in het vriendschappelijke duel. Orkun Kökcü, Mohammed Ihattaren en Juan Familia Castillo maakten de andere doelpunten namens Oranje.

Verwacht jij dat Daishawn Redan ooit gaat voetballen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
15
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties