Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De voetballers van Feyenoord maken het me steeds moeilijker'

Laatste update:

De keuze van Van Bronckhorst pakte zodoende uitstekend uit. "Natuurlijk is het fijn dat Jens twee keer scoort. Het gelijk van de coach? Ik heb gewonnen, dus dan is de coach blij", glimlachte Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Natuurlijk is het fijn dat Jens twee keer scoort, niet alleen voor mijzelf, maar met name voor ons als team. Dat we deze wedstrijd winnen is het belangrijkste."

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Feyenoord boekte alweer de achtste Eredivisie-zege op rij en hield voor de vijfde opeenvolgende maal de nul. "Dat geeft vertrouwen, het is een kracht van ons." Van Bronckhorst zal volgende week tegen ADO Den Haag opnieuw een lastige keuze moet maken. "Ze maken het me steeds moeilijker", lachte de oefenmeester. "Maar daar ben ik blij om. Je ziet het plezier in de ploeg."

In de selectie van Feyenoord verwacht men niet dat Ajax en PSV zondag de achterstand op de koploper laten oplopen. "Ik heb al vaker gezegd, als je ergens heel erg op hoopt, gebeurt het niet", vertelde Jan-Arie van der Heijden tegen het Algemeen Dagblad. "Er zijn in de Eredivisie waarschijnlijk nog maar weinig clubs die ons kunnen helpen door punten af te snoepen van de concurrenten."

Van der Heijden weet niet of hij zondag voor de televisie zit en dat geldt ook voor Jens Toornstra. "Hij staat wel aan, maar of ik echt ga kijken weet ik nog. Natuurlijk hoop ik dat Ajax en PSV punten zullen verspelen, maar we moeten het toch zelf gaan doen de resterende maanden."

-
Zie jij Feyenoord dit seizoen nog een nederlaag lijden?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorig seizoen naar Manchester United wilde halen
0
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
3
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
8
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
23

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties