Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De vraag is nu of Van Bronckhorst nog wel om hem heen kan'

Laatste update:

De krant omschrijft de van FC Utrecht overgekomen Amrabat als een 'turbomannetje' en vraagt zich af of trainer Giovanni van Bronckhorst nog wel om hem heen kan: "Amrabat was zo dominant en zo sterk aan de bal, dat zijn medespelers werden aangestoken en van het ene op het andere moment dezelfde dingen durfden te gaan doen."

"Als het elftal slechts een greintje van de spirit en vooral het zelfvertrouwen meeneemt die het elftal onder aanvoering van Amrabat na rust tentoonspreidde dan hoeven de Rotterdammers na elke Champions League-ronde geen uitgetelde indruk te maken", valt er in het dagblad te lezen.

Feyenoord maakte eind juni melding van de komst van Amrabat. Het talent tekende een contract voor vier seizoenen en het Algemeen Dagblad ging uit van een transfersom van vier miljoen euro, exclusief doorverkooppercentage en andere variabelen. Amrabat speelde tot dusverre vijf wedstrijden voor Feyenoord; in dienst van FC Utrecht kwam hij tot 1 doelpunt en 10 assists in 54 optredens.

-
Verdient Sofyan Amrabat een vaste basisplaats bij Feyenoord?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties