Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Vries baalt van ophef om 'drie zinnen' over drugsgebruik Ricksen

Laatste update:

"Dat vind ik echt heel erg. Ik snap het ook niet", reageert De Vries in gesprek met De Telegraaf. De auteur vindt het jammer dat Hofland zich negatief over het boek heeft uitgelaten. "Kevin heeft het boek nog niet eens gelezen. De opbrengst deel ik bovendien met de Stichting ALS, de Rangers Charity Foundation en met weduwe Veronika, met wie ik het boek heb geschreven. Hij zegt dat ik haar heb genegeerd bij het schrijven, maar dat is helemaal niet zo. Haar naam staat zelfs op de cover. Fernando is bovendien een goede vriend van me geworden. Waarom zou ik hem willen naaien? Het is jammer dat het zo gaat. Ook omdat Kevin en ik samen nog de kist hebben gedragen."

De Vries krijgt de vraag hoe het precies zit met het drugsgebruik van Ricksen. "Fernando heeft nadat hij de diagnose ALS kreeg twee of drie keer cocaïne gesnoven en af en toe op doktersadvies wietolie genomen", zo klinkt het. "Voor hij ziek werd was hij natuurlijk langdurig verslaafd aan drugs. Dat was daarna zeker niet meer het geval. Je kunt het niet eens een terugval noemen. Het kwam vooral voort uit teleurstelling en frustratie, omdat Fernando geen training meer kon geven aan de jeugd van Fortuna-Sittard. Dat trok hij zich heel erg aan."

Onder invloed van cocaïne werd Ricksen rustig. Bovendien kon hij dan goed praten met zijn partner. "Volgens haar hadden ze op die momenten heel eerlijke en open gesprekken. Maar nogmaals het is maar een paar keer geweest en in het boek worden er slechts drie regels aan gewijd. In de media is het opgeklopt met pakkende koppen, maar dit is totaal geen sensatieboek", aldus De Vries.

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
2
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
38
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties