Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Vrij en Vlaar waren de grootste sensaties bij Oranje in Brazilië'

Laatste update:

Van de 23 namen die Van Gaal opriep spraken de prestaties van Stefan de Vrij en Ron Vlaar het meest tot de verbeelding. Dat vinden althans de bezoekers van Voetbalzone. De voorbije dagen kon op de frontpage gestemd worden op de poll Welke Oranje-international heeft je het meest verrast op het WK?. Bijna twintigduizend voetbalvolgers brachten een stem uit en het merendeel vond De Vrij (35 procent) en Vlaar (32 procent) de verrassendst presterende internationals.

De Vrij was volgens de erkende Castrol Index de allerbeste verdediger van het toernooi: de Feyenoorder kreeg een gemiddeld cijfer van 9,7 voor zijn optredens. Vlaar eindigde als vijfde in diezelfde lijst. De bezoekers van Voetbalzone sluiten zich aan bij de berekeningen in de Castrol Index en riepen De Vrij en Vlaar uit tot de sterkst presterende klanten bij Oranje. Achter dat tweetal viel Dirk Kuyt (12 procent) in positieve zin op.

De Katwijker leek van tevoren een goede twaalfde man, maar hij knokte zich als back in de basis en stond zijn plaats niet meer af. Met zijn onverzettelijke spel won hij (weer) veel supporters voor zich. De fans werden in mindere mate verrast door de twee sterke invalbeurten van Memphis Depay (7 procent), de opmars van Daley Blind en Jasper Cillessen (ieder 5 procent) en door de prestaties van Georginio Wijnaldum (3 procent) en Bruno Martins Indi (1 procent).

-

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
56
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties