Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Vrij hakt knoop door en is rond met Internazionale'

Laatste update:

Niet alleen De Vrij, maar ook Kwadwo Asamoah, die komende zomer uit zijn contract loopt bij Juventus, is persoonlijk rond met i Nerazzurri. Spelers en club zijn het eens geworden over de contractduur, de salarissen en de commissies, zo klinkt het. Van een definitieve deal is nog geen sprake, aangezien de Chinese eigenaar Suning nog akkoord moet gaan.

Volgens Corriere dello Sport bestaat er dus nog een kleine kans dat De Vrij en Asamoah voor een andere club kiezen, maar dat deze mogelijkheid ook niet waarschijnlijk is. De Vrij zei eerder via Instagram dat hij het jammer vindt Lazio te verlaten: "Het is een erg moeilijke periode vol geruchten geweest, die nu uitkomt op een punt dat niemand heeft gewild. Helaas zijn we er door verschillende oorzaken niet in geslaagd om een voor alle partijen bevredigend akkoord te vinden."

Inter is al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven. Trainer Luciano Spalleti zou bijvoorbeeld kunnen rekenen op de komst van aanvaller Lautaro Martinez van Racing Club en ook Kevin Strootman zou op de radar staan. Inter zou bereid zijn om 32 miljoen euro op tafel te leggen voor Strootman, wiens contract in Rome doorloopt tot de zomer van 2022.

Is Internazionale een goede stap voor Stefan de Vrij?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties