Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Vrij hakt knoop door en kiest voor zomers vertrek bij Lazio

Laatste update:

De Vrij werd afgelopen maand in verband gebracht met grote clubs als Barcelona, Internazionale, AC Milan, Manchester United en Manchester City, maar de club wilde geen afscheid nemen van de mandekker. Dat leidde wel tot een riskante situatie: indien De Vrij niet zou bijtekenen, zou hij transfervrij kunnen vertrekken. Dat gaat nu ook gebeuren. Waar de Oranje-international naartoe gaat, is nog niet bekend.

Lazio wilde De Vrij laten bijtekenen tot medio 2019, met een vastgelegde afkoopsom van 25 miljoen euro. Tare gaf recentelijk toe dat de club 'op de goede weg' was en vertelde dat De Vrij graag bij Lazio wilde blijven. Later schreef La Repubblica echter dat de zaakwaarnemers van De Vrij twintig procent eisten van de afkoopsom van 25 miljoen, mocht De Vrij verkassen. Lazio was niet blij met deze eis en wilde naar verluidt niet toegeven in de onderhandelingen.

Maandagavond, vlak voor het competitieduel met Hellas Verona, vertelt Tare dat Lazio de aanbieding aan De Vrij heeft ingetrokken. "Hij is een voorbeeldprof geweest en daar bedanken we hem voor. Hij heeft deze club heel veel gebracht en dat is andersom ook zo. Onze wegen zullen scheiden in juni. We zijn eerlijk naar elkaar toe." De Vrij speelt sinds 2014 voor Lazio, nadat hij overkwam van Feyenoord. Tot dusver kwam hij tot 82 competitieduels en 6 doelpunten voor de Serie A-club.

Neemt Stefan de Vrij het juiste besluit?

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
3
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties