Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Vrij: 'Ik heb verhalen gehoord van jongens die spijt hebben gekregen'

Laatste update:

"We hebben heel weinig weggegeven, maar ook weinig gecreëerd. Dit duel verdiende geen winnaar. Een penaltyserie was terecht. Helaas staan we aan de verkeerde kant", vertelde De Vrij in gesprek met De Telegraaf. Na 120 doelpuntloze minuten misten Ron Vlaar en Wesley Sneijder aan de kant van Oranje en wacht zaterdag de troostfinale.

"We willen wel winnen van Brazilië", benadrukte De Vrij. "Ik heb verhalen gehoord over het WK 1998 van jongens die spijt hebben gekregen van de nederlaag tegen Kroatië." De equipe van Guus Hiddink strandde toentertijd ook in de halve finale na strafschoppen, tegen Brazilïe: 1-1 en 4-2 na strafschoppen. In de troostfinale was Kroatië met 1-2 te sterk.

-
Op welke plaats eindigt Oranje?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
19
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
11
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties