Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Vrij laat zich kloppen door Gervinho en verliest punten met Inter

Laatste update:

Parma beperkte zich in het Giuseppe Meazza voornamelijk tot verdedigen en zag Ivan Perisic namens Inter in kansrijke positie over schieten. Daarna bood Christian Eriksen een gouden kans aan Lautaro Martínez, die van een paar meter afstand stuitte op doelman Luigi Sepe. Omdat Achraf Hakimi op slag van rust een enorme kopkans om zeep hielp, gingen beide ploegen doelpuntloos rusten.

WERELDGOAL! Gervinho laat weer eens van zich horen met dit heerlijke doelpunt tegen Internazionale!

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 31 oktober 2020

Direct na rust sloeg Parma toe. Gervinho vertrok vanaf de linkerflank uit de rug van Hakimi en verlengde een lange bal van Hernani op sublieme wijze in één keer tot in de kruising: 0-1. Stefan de Vrij probeerde Gervinho nog af te stoppen, maar kwam te laat, al was Hakimi vermoedelijk de hoofdschuldige voor de tegentreffer. Een kwartier later kon De Vrij geen ploeggenoten beschuldigen. Dit keer liet de Oranje-international Gervinho zelf uit zijn rug lopen, waarna de Ivoriaanse spits een steekbal van Roberto Inglese promoveerde tot doelpunt: 0-2.

Tussendoor had Inter nog een doelpunt afgekeurd zien worden, omdat Andrea Ranocchia, die na een duel al op de grond lag, in buitenspelpositie scoorde. Na de 0-2 kwamen de Milanezen vrijwel direct terug in de wedstrijd. Brozovic nam de bal op de rand van de zestien prachtig aan en was daarmee in één moeite op weg naar het doel van Parma, dat hij met een geplaatst schot vond: 1-2. Internazionale zocht vervolgens nadrukkelijk naar minimaal een gelijkmaker. Perisic kreeg geen penalty, terwijl Ranochhia en Hakimi enorme kopkansen verprutsten. Inter bleef aandringen en maakte in blessuretijd gelijk, toen Perisic uit een vrije trap vanaf links raak kopte. Arturo Vidal had de winnende op het hoofd, maar mikte net naast.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties